Inkoop

Bij antiquariaat Lont worden niet alleen boeken verkocht, u kunt ook uw eigen boeken te koop aanbieden. Gooi uw boeken niet weg, maar laat er eerst naar kijken, wie weet levert het u nog geld op...
Tijdens openingstijden bent u altijd welkom in de winkel om uw boeken te laten beoordelen. Wilt u er zeker van zijn dat de expert ook zelf aanwezig is als u komt, zodat er meteen zaken gedaan kunnen worden, neemt u dan van tevoren even contact op.

Normaliter is er altijd iemand aanwezig voor inkoop op woensdag en donderdag. Vrijdag kunt u ons ook vinden op de Boekenmarkt op het Spui, en maandagochtend en zaterdag op de Noordermarkt.
Een belangrijk criterium is dat de boeken er nog netjes uitzien, maar soms kan zelfs voor beschadigde boeken een tweede leven worden gevonden.

We proberen altijd een eerlijke beoordeling te geven, waar bijvoorbeeld een splitsing wordt gemaakt tussen de boeken die nog geld waard zijn, de boeken die geen geld waard zijn, maar ook nog niet toe aan weggooien, en de boeken waarvoor waarschijnlijk helemaal geen klanten meer te vinden zijn.